Vintern kommer på besök…

Äntligen har vi fått lite vinterkänning i Valbacken och man blir förstås genast sugen på att knäppa på sig pjäxorna. Än är det dock ingen öppning på gång. Vi hoppas nu på lite ordentlig kyla så vi kan tillverka konstsnö och lägga en grund för en förhoppningsvis lång säsong. Vi i föreningen har inställningen att vi ska kunna hålla öppet framöver om vädret tillåter oss att göra iordning backen med ett lager konstsnö. Med tanke på rådande pandemi har vi en rad planerade åtgärder för att minska risk för smittspridning som vi presenterar närmare om/när det blir aktuellt att öppna. Arbetsschema för medlemmarna publiceras inom kort. Vi är också tacksamma om fler vill hjälpa till att driva Valbacken och det är då bara att höra av sig till någon i föreningen! Nu håller vi tummarna för att kylan kommer och att vintern håller i sig!