Vi meddelar att vi nu stänger Valbacken för säsongen.

Vädret har haft en negativ påverkan på vår älskade skidbacke, men ibland är naturens krafter utanför vår kontroll. 🌨️

Med en känsla av både tacksamhet och förhoppning stänger vi nu Valbacken för säsongen och vänder blicken mot framtiden och den kommande säsongen. 🏔️

Vi vill rikta ett varmt tack till alla våra besökare och till våra fantastiska medarbetare, vars engagemang och arbete har varit avgörande för att vi har kunnat genomföra ännu en säsong på Valbacken. Det är ert dedikerade arbete och er passion som gör det möjligt för oss att fortsätta erbjuda alpin åkning här hemma! 🙏

Nästa säsong kommer vi att återvända med ny energi och entusiasm, redo att möta nya utmaningar och skapa fler minnen tillsammans på backen. Vi ser fram emot att återigen välkomna er alla till Valbacken när vi öppnar för nästa säsong. Tills dess, ta hand om er och håll värmen, vi ses snart igen! ❄️